ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В ДЕРЖАВНОМУ СЕКТОРІ - Хомуляк, Тарас Ігорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто передумови та існуючі проблеми щодо запровадження міжнародних стандартів фінансової звітності для державного сектору в Україні. Виділено труднощі, які виникають при адаптації вітчизняного облікового законодавства до міжнародних вимог та окреслено шляхи їх подолання.