АНАЛІТИЧНИЙ ПРОЦЕС І ЙОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Федорович, Роман Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено основні риси структурно-функціональної будови аналітичного процесу.