ВИЯВЛЕННЯ ФАКТІВ ШАХРАЙСТВА У КОНТЕКСТІ АУДИТУ ФІНАНСОВИХ ЗВІТІВ БАНКІВ - Усач, Богдан Федорович; Маркевич, М. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Присвячено огляду внутрішнього та зовнішнього шахрайства у контексті аудиту фінансових звітів банків відповідно до Міжнародних стандартів аудиту. Авторами наведено можливі аудиторські процедури на виявлені ризики викривлення фінансової звітності.