МЕТОДОЛОГІЧНІ ПРИЙОМИ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Семенів, Марія Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність методу, методологічних прийомів та визначено загальні та спеціальні методологічні прийоми внутрішньогосподарського контролю.