АВТОМАТИЗАЦІЯ ВІТЧИЗНЯНОГО АУДИТУ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Сапоговська, Оксана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто питання автоматизації аудити в сучасних умовах господарювання вітчизняних аудиторських компаній. Розкриті переваги впровадження інформаційного процесу в аудиторську діяльність і висунуто пропозиції щодо вирішення проблеми здійснення аудиторських перевірок.