МІСЦЕ ГОСПОДАРСЬКОГО ОБЛІКУ В СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЯХ МЕНЕДЖМЕНТУ - Реслер, Марина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Дано характеристика системи менеджменту, обґрунтовано значення обліку як науки, досліджено його предмет та цілі, значна увага приділяється питанням ролі обліку в системі менеджменту за умов сучасної економіки і зростаючих потреб користувачів облікової інформації.