КЛАСИФІКАЦІЯ ПОТОЧНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ВИЗНАНИМИ У ПРАВІ ТА БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Пташник, Альона Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено різні класифікації поточних зобов’язань, вивчено групування зобов‘язань в нормативно- правовому полі та бухгалтерському обліку, а також подано загальну класифікацію поточних зобов’язань в законодавстві та бухгалтерському обліку.