ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО КОНТРОЛЮ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ - Попітіч, Тетяна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретичні аспекти господарського контролю, досліджені погляди різних авторів на сутність методу контролю. Наведені основні методичні прийоми, які використовують в системі контролю підприємств і організацій споживчої кооперації України.