РОЗВИТОК ОБЛІКОВОЇ ПАРАДИГМИ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ТЕОРІЙ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПРОЦЕСІВ ПОШИРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ЗНАНЬ - Пилипенко, Андрій Анатолійович; Пилипенко, Діана Рафаелівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто розвиток основних теорій та концепцій менеджменту та висвітлено їх вплив на трансформування облікової парадигми. Визначено напрямки застосування інструментарію даних концепції в розрізі елементів методу бухгалтерського обліку та запропоновано напрямки вирішення наявних невідповідностей між можливостями бухгалтерського обліку щодо утворення інформаційного забезпечення для системи менеджменту та запитами цієї системи.