МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ - Петренко, Світлана Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто підхід до формування методики накопичення інформації для здійснення внутрішнього контролю ефективності бізнес – процесів. Сформовано етапи методики, розглянуто зміст кожного із етапів з урахуванням особливостей формування внутрішніх робочих документів.