ОБЛІКОВА ІНФОРМАЦІЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ФОРМУВАННЯ ЦІН НА ЛІСОПРОДУКЦІЮ - Озеран, Володимир Олександрович; Чік, Марія Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено дослідження методики формування цін на продукцію підприємств лісового господарства на основі облікової інформації в сучасних умовах господарювання. Проаналізовано основні проблеми здійснення ціноутворення та запропоновано ефективні шляхи їх вирішення у лісовому господарстві.