ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ ОПЛАТИ ПРАЦІ В АГРАРНИХ ФОРМУВАННЯХ - Сук, Петро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянутo питання стосовно шляхів регулювання розміру прибутку окремих аграрних формувань, вибір якого залежить від податкової політики, а також розглянуто особливості оплати праці у натуральній формі