ТИМЧАСОВІ ТА ПОСТІЙНІ ПОДАТКОВІ РІЗНИЦІ ЗА ДОХОДАМИ ТА ВИТРАТАМИ ЯК ОСНОВА УНІФІКАЦІЇ ОБЛІКУ - Назарова, Галина Борисівна; Шелковникова, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено та проаналізовано новий порядок визначення доходів і витрат з метою формування податкової звітності на підставі даних обліку та фінансової звітності. Узагальнено тимчасові та постійні різниці між даними податкової та фінансової звітності у розрізі доходів і витрат, що є основою для формування декларації про прибуток підприємств.