ЗМІСТОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СТРАТЕГІЧНОЇ ПАРАДИГМИ ОБЛІКУ - Кундря-Висоцька, Оксана Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Виокреслено якісні змістові характеристики стратегічної парадигми обліку, які доводять як цілісність, так і необхідність розвитку нової облікової методології.