КОРИСТУВАЧІ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ПРОБЛЕМИ ЗАДОВОЛЕННЯ Є ЇХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОТРЕБ - Крупка, Ярослав Дмитрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто основні групи користувачів облікової інформації. Визначені їх інформаційні потреби. Встановлено можливості забезпечення користувачів обліковою інформацією щодо результатів діяльності, майнового та фінансового стану підприємства.