УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ ВІДТВОРЕННЯ ЗАСОБІВ ПРАЦІ У ЦУКРОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Кравчук, Наталія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Викладено особливості процесу відтворення засобів праці: суть, фактори впливу та його стадії. Особлива увага приділяється проблемам з управління відтворювальним процесом та джерелам його фінансування. Запропоновані найприйнятніші варіанти оновлення засобів праці за сприяння як держави, так і регіональних органів влади.