ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ПРИБУТКУ М’ЯСОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Кошельок, Галина Володимирівна; Янковий, Володимир Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто методику проведення факторного аналізу прибутку на м’ясопереробному підприємстві, наведено заходи щодо ефективного управління прибутком.