ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ - Коритник, Лілія Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Спрямовано на дослідження процесу підготовки та прийняття управлінських рішень за результатами інвентаризації, які забезпечать удосконалення діючої системи контролю на підприємстві.