ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ПОДАТКОВОГО ОБЛІКУ У СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Кашуба, Валентина Дмитрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито основні особливості податкового обліку, бухгалтерського обліку та їх місце в системі економічних відносин.