ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ В УПРАВЛІННІ - Житний, Павло Євгенович; Афанас’єва, І. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості процесу прийняття управлінського рішення, дана характеристика релевантної інформації, визначено етапи формування облікової інформації для управління на рівні підприємства.