ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УПРАВЛІННІ ПРОМИСЛОВИМ ВИРОБНИЦТВОМ: РІВНІ ФОРМУВАННЯ ТА НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ - Гуцайлюк, Зіновій Володимирович; Мачуга, Р. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено актуальні питання формування інформації в системі бухгалтерського обліку та її використання в управлінні промисловим виробництвом.