КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОНОМІКО-ЕКОЛОГІЧНОГО АУДИТУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА - Гоцуляк, Володимир Дмитрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано значення застосування зовнішніх та внутрішніх економіко-екологічних аудиторських перевірок у системі лісокористування. Розроблено модель внутрішнього економіко-екологічного аудиту лісогосподарських підприємств. Визначено першочергові заходи при проведенні еколого-економічного аудиту лісокористування.