МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ЕКСПОРТНО-ІМПОРТНИХ ОПЕРАЦІЙ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Волкова, Ірина Анатоліївна; Гірчук, Ірина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено методику аналізу зовнішньоекономічної діяльності на підприємствах в сучасних умовах господарювання. Доведено в статті, що стратегічний аналіз, як метод стратегічного планування зовнішньої торгівлі є необхідною передумовою здійснення довгострокової ефективної діяльності підприємства на зовнішньому ринку.