ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ - Борисюк, Оксана Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретичні основи контролю, а також погляди авторів щодо трактувань понять “контроль” та внутрішній контроль. Проведена структуризація цілей контролю необоротних активів. Розглянуто особливості та послідовність здійснення внутрішнього контролю необоротних активів.