СУТНІСТЬ ТА СКЛАДОВІ АУДИТОРСЬКОГО РИЗИКУ, МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ЙОГО РОЗРАХУНКУ - Бєлоусова, Ірина Миколаївна; Макаренко, Світлана Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність аудиторського ризику та його складових, розглянуто методичні підходи до його розрахунку та алгоритм визначення ризиків аудиторської діяльності.