ОСОБЛИВОСТІ УДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ЩОДО ВІДОБРАЖЕННЯ НЕПРЯМИХ ВИТРАТ У ЧАСТИНІ ІНШИХ ВИТРАТ ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Безверхий, Костянтин Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сучасні підходи щодо особливостей удосконалення обліку непрямих витрат у частині інших витрат операційної діяльності. З метою відображення узгодженої інформації про інші витрати операційної діяльності у фінансовій звітності пропонується перейменувати назву ряд. 090 “Інші операційні витрати” ф. 2 Звіт про фінансові результати на “Інші витрати операційної діяльності”, а також внесення відповідних змін до вітчизняних П(С)БО