ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА БАЗА ЯК ІНСТРУМЕНТ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ ІНВЕСТИЦІЙ У СПЕЦІАЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗОНАХ - Андрухів-Садовська, Наталія Богданівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто існуючу інформаційну, нормативну та аналітичну базу для прийняття рішень про інвестування у спеціальних економічних зонах. Проаналізовано сучасний стан законодавчої бази. Поставлено ряд проблем стосовно інформаційної бази та надано пропозиції щодо їх вирішення.