ОСНОВНІ ІНДИКАТОРИ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ БАНКІВ В УМОВАХ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ В УКРАЇНІ - Черевик, Надія Володимирівна; Черевик, Альона Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано ситуацію, що склалася у банківському секторі економіки в умовах світової фінансової кризи в Україні. Запропоновано можливий сценарій подальшого розвитку банків шляхом удосконалення методів та інструментів з метою попередження негативних наслідків кризи.