ОСОБЛИВОСТІ ІНФЛЯЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В УКРАЇНІ - Черевик, Надія Володимирівна; Мірошник, Тетяна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано розвиток інфляційних процесів в Україні, на протязі її історичного розвитку як незалежної держави. Запропоновано можливі шляхи вирішення поставленої проблеми з метою запобігти стрімкого розвитку інфляції та стабілізувати економіку країни.