ФІНАНСОВІ ВІДНОСИНИ У ДОСЯГНЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇРІВНОВАГИ СУЧАСНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Харченко, Наталія Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Вивчено фінансові відносини і економічна рівновага підприємства в умовах сучасної економіки України.