ДЕБІТОРСЬКА ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗА УМОВ ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ФОРМ РОЗРАХУНКІВ МІЖ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Топоркова, Олена В’ячеславівна; Євлаш, Тетяна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Здійснено аналіз використання різних форм розрахунків між підприємствами з виокремленням тих, що сприяють прискоренню сплати сум дебіторської заборгованості.