ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕҐРАЛЬНОЇ ОЦІНКИ ВАРТОСТІ БАНКУ - Мельничук, Любов Юріївна; Гура, Ольга Леонідівна; Орлова, Ольга Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність поняття “вартість банку”, розкрито особливості ведення банківського бізнесу та обґрунтовано необхідність їх врахування при інтеґральній оцінці вартості банку, наведено основні етапи інформаційно-аналітичного забезпечення інтеґральної оцінки вартості банку, досліджено підходи до оцінки бізнесу та рекомендовано розширити їх додатковими напрямами досліджень для отримання інтеґральної оцінки вартості банківських установ.