ВЛАСНИЙ БАНКІВСЬКИЙ КАПІТАЛ, ЙОГО ФУНКЦІЇ ТА СКЛАДОВІ - Дульська, Валентина Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано та узагальнено основні підходи до визначення поняття “власний банківський капітал”. Досліджено питання сутності власного капіталу у системі фінансових ресурсів банку. Особливу увагу приділено визначенню функцій власного капіталу та його складових