ОСНОВНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ КЛАСИФІКАЦІЇ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ПІДПРИЄМСТВ МІСЬКОГО ТРАНСПОРТУ - Висока, Олена Євгенівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто та проаналізовано наявні в літературних джерелах класифікаційні ознаки фінансових результатів, визначено основні недоліки класифікації прибутку (збитку) та запропоновано напрямки її удосконалення з урахуванням особливостей діяльності підприємств міського транспорту.