ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТНИХ ПРОГРАМ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Федченко, Тетяна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Подано порядок побудови системи показників для оцінки ефективності виконання бюджетних програм, розкрито сутність критеріїв оцінки ефективності, побудована модель визначення ступеню ефективності виконання бюджетних програм галузі охорони здоров’я в умовах реалізації інформаційних технологій, апробовано методику розрахунку показника загальної ефективності.