ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Лугова, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність поняття “управління потенціалом підприємства”. Наведено проблемні питання процесу управління потенціалом підприємства. Розкрито значення та роль управлінського обліку в підвищенні ефективності управління потенціалом підприємства.