МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Запащук, Л. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Стаття присвячена вивченню та розробленню теоретичних і прикладних питань щодо удосконалювання оцінки виробничого потенціалу промислових підприємств та розробленню рекомендацій для поліпшення його використання. Досліджуються питання підвищення ефективності формування і використання виробничого потенціалу промислових підприємств. Обґрунтовано нові методичні підходи щодо оцінки виробничого потенціалу.