КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ІМПОРТУ - Заболотний, В’ячеслав Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто рівень імпорту і експорту м’ясопродукції в Україні, та їх структура, оцінюється вплив експортно-імпортних операцій на конкурентоспроможність продукції м’ясного птахівництва вітчизняних товаровиробників.