КОНКУРЕНЦІЯ ЯК ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ ТА ЇЇ ОСОБЛИВОСТІ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ЕКОНОМІКИ - Гуторова, Ірина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано підходи до визначення поняття “конкуренція” та на основі їх узагальнення наведено авторське розуміння сутності цієї категорії, розкрито особливості прояву конкурентних відносин в економіці України в цілому та агропромисловому комплексі зокрема.