ЛОГІКА ТА АЛГОРИТМ ПОБУДОВИ ПРОЦЕСНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗЕД - Валуєв, Юрій Борисович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено логіку та запропоновано алгоритм побудови системи управління, що засновується на інтегруванні, взаємопроникненні процесного і функціонального підходів. Система ідентифікована за двома ознаками: адекватністю складу підрозділів організаційної структури управління складу специфічних процесів основних сфер діяльності підприємства, здатністю підрозділів здійснювати комплексне управління процесами.