ВПЛИВ ЕКОНОМІЧНИХ ЦИКЛІВ НА РОЗВИТОК СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ - Валович, Микола Зіновійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто циклічність розвитку економічної системи, взаємозв’язок циклічності макро- і мікросистем, визначено основні етапи життєвого циклу підприємства та наведено основні показники які потребують контролю на кожному етапі життєвого циклу, запропоновано заходи щодо ефективного управління підприємством на кожному етапі життєвого циклу.