ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Бузак, Наталя Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Приділено увагу існуючим підходам до оцінки інформаційних технологій та запропонована власна методика оцінки ефективності ІТ-проектів.