ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛЯННЯ ЗНАННЯМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Боровик, Марина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність знань та управління знаннями, а також особливості формування системи управління знаннями на підприємстві в сучасних умовах господарювання, визначено основні складові елементи системи управління знаннями.