ОЦІНКА ПОДАТКОВИХ РИЗИКІВ ПРИ УХВАЛЕННІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Атаманенко, Ірина Богданівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено поняття податкового ризику, дано його характеристику. Розглянуто форми управління податковими ризиками та методи аналізу рівня ризиків. Виділено основні етапи аналітичної роботи по оцінці варіантів податкових рішень.