МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Матвійчук, Л. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано необхідність визначення рівня фінансової безпеки підприємства та здійснено аналіз наукових підходів щодо оцінки її рівня.