СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОГО НАГЛЯДУ В УКРАЇНІ - Скаско, О. І.; Сарахман, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто причини недостатньої ефективності державного контролю та регулювання за банківським сектором України. Запропоновано варіанти подальшого розвитку регуляторної та наглядової систем.