ВИТРАТИ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ - Саух, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність оплати праці та встановлено, що доцільним є формування такої системи оплати праці, яка врахувала б особливості діяльності конкретного підприємства.