ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ВІННИЦЬКОГО РЕГІОНУ В УМОВАХ КРИЗИ - Поліщук, Олександр Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджується особливості та динаміка інвестиційної діяльності у Вінницькій області. Як відомо, фінансово-економічна криза суттєво вплинула на обсяги та динаміку інвестицій, тому виникла необхідність, в сучасних умовах, дослідити тенденції та динамічні характеристики інвестиційної діяльності за 2005-2010 роки. Окреслені несприятливі фактори, проблемні питання та основні пріоритети розвитку інвестування Вінницького регіону.