УТОЧНЕННЯ ЧИННОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ ВИТРАТ ЯК ОКРЕМИЙ АСПЕКТ ОРГАНІЗАЦІЇ КОНТРОЛЮ ВИТРАТ НАФТОГАЗОВИДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Перевозова, І. В.; Кафка, С. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості класифікації витрат нафтогазовидобувних підприємств як окремий аспект організації їх контролю.