ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Панченко, В. А.; Рибалко-Рак, Л. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації, рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.